Hur SD kan bekämpas, så att de i nästa val hamnar nedanför riksdagsspärren.

Min kompis Zbigniew (som la sin röst på SD) och jag slog vad om hur det skulle gå för SD. Han trodde att de skulle få 15, kanske 20 procent. Jag sa att det var helt orealistiskt. Högst 15 procent, men jag satsade på 13. Jag fick rätt och kan se fram emot en flaska whisky. När jag nu följer eftervalsdebatten och hör hur korkad den är, inser jag att jag måste leverera en del råd. Har jag rätt i det ena så måste jag väl också ha rätt i det andra?! Därför, käre bloggläsare, är du politiker eller opinionsbildare – eller du kanske känner någon sådan av betydelse, se till att de får ta del av nedanstående tio punkter.

Säg till dem att sluta diskutera integration, därför att det vet de inte vad det är och integration har de för övrigt diskuterat i flera decennier (någon gång framöver ska jag skriva som en professor igen och förklara). Säg också till dem att det är meningslöst att söka tröst i att 87 procent röstade emot SD, eftersom SD mer än fördubblade sitt parti i den värsta politiska och mediala motvind som något svenskt politiskt parti någonsin råkat ut. Det betyder att de kommer att fördubbla sig en gång till om det inte finns ett politiskt alternativ i nästa val. Som den kritiske Olof Hedengren skriver:

Trots den fullständigt hämningslösa mobbningen mot Sverigedemokraterna blev partiet den enda vinnaren i valet med ett i stort sett fördubblat väljarstöd. När hela det politiska etablissemanget förenar sig med i stort sett hela pressen och driver samordnade kampanjer mot ett demokratiskt parti och effekten blir motsatt den önskade, ja då börjar den eftertänksamme att fundera. Har vi gjort fel på något sätt?

Att politikerna lägger ut sina lögnpratmattor är inte så konstigt men att medierna inte vill rapportera sakligt och därmed upprätthålla det goda rykte som journalistiken inte längre har, det är obegripligt. Här kommer tio punkter som kan punktera Sverigedemokraterna. Övergripande gäller: Sätt svenska medborgares och skattebetalares intressen i första rummet. Det borde ju vara självklart, men så är det som bekant inte i Sverige:

  1. Det som inte får sägas men är grundbulten som gör att Sverigedemokraterna växer: volymerna. Skär ner och anpassa dessa till en europeisk snittnivå. Sveriges skattebetalare har ingen som helst lust att pröjsa för titeln ”Humanitär stormakt”.
  2. Anpassa också volymerna, så att de som beviljas asyl har en chans att få bostad och ett jobb inom rimlig tid. Detta betyder drastiska nedskärningar.
  3. Sluta finansiera anhöriginvandringen med skattemedel. Kolla in den danska politiken.
  4. Förbjud tiggeri. I annat fall kommer medborgare att lösa problemet med romerna och deras läger med våld, vilket för övrigt redan händer. Det är inte meningen att medieskraja politiker ska importera den misär som Sverige med välfärdspolitik lyckats bli av med.
  5. Släpp inte några asylsökande över landets gränser, om de inte kan styrka vilka de är och varifrån de kommer. Om medierna gjorde sin plikt och visade hur illa asylhanteringen fungerar så är jag övertygad om att sittande regering fick lämna in sin avskedsansökan.
  6. Hjälp i första hand flyktingar på plats istället för att ge dem asyl i Sverige. Mer för pengarna!
  7. Sätt alla som beviljats asyl på ”nödjobb”. Ingen som är frisk och arbetsduglig ska vara försörjd utan att göra en arbetsinsats.
  8. Sätt stopp för alla medias vakthundar, som skäller och bits så fort någon nämner verkliga problem med den förda invandringspolitiken. Ta fram högtryckstvätten och spola bort hela rasistfascistnazistfrämlingsfientlighetsfobifobifobitugget.
  9. Sluta larva er om att islam är en fredens religion och fyll framför allt inte på landet med muslimska lågutbildade asylinvandrare som kommer från ”failed states” och inte har den blekaste aning om vad demokrati är. Detta om något är att bädda för framtida konflikter.
  10. Gör som våra tidigare multikulturella förebilder Kanada och Australien gör i dag: släpp i första hand in människor med en utbildning som landet har nytta av. Det är inte fattigdom och elände utan kompetens, duglighet, arbetsvillighet och västerländska värderingar som ska ge inträdesbiljett.

Om det nu råkar vara någon Sverigedemokrat som läser detta så har jag ett råd till dig och ditt parti också. Ert ledargarnityr är inte attraktivt. Ni behöver ledande politiker med samma utstrålning som Lotta Engberg och Lasse Kronér. Folkkära personer som inte trasslar in sig i någon ideologi utan säger självklara sanningar rörande invandringspolitiken. Då blir det ni och inte Mona Sahlin som kan snacka om 87 procent!

Karl-Olov Arnstberg

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.