Bloggläsare slutet av september

blacks
Ovanstående bild visar på olika intresseområden. Det kvinnliga intresset är man och barn och det som är associerat. Till det hör förstås utseende, att pynta sig, själavård och kramande samt substitut som blomvård, keramikdrejande etc. Det är klart att annat också är intressant men inte med samma genuina nördiga intensitet. Ta ekonomi till exempel. Magdalena Andersson kör ju med rent önsketänkande i sin budget och Anna Kinberg Batra har främst sin egen agenda. Annie Lööf har noll koll. Pengar är något de vita männen ska skaffa fram. Kvinnor är helt enkelt inte intresserade av att fundera och reagera på sådant. Det räcker med att ”allas lika värde” har gett dom toppjobbet. Det är annorlunda för män. De måste ju generellt förstå Ebberöds bank och en begynnande katastrof, ekonomiskt och socialt, all inclusive så att säga.

***

FARC-gerillan i Colombia ska sluta kriga och omvandlas till ett politiskt parti. Sverige lämnar ett ”fredsbidrag” på mer än en miljard svenska kronor till Colombia. Våra politikers krav på motprestation från Colombia är att de måste lyfta fram genusperspektivet. På fredsavtalets 297 sidor används termen género (genus/kön) 144 gånger medan ordet Gud överhuvudtaget inte förekommer. Det upprör landets kristna höger. Enligt DN anser de att fredsavtalet är en förrädisk grundlagsfästelse av genusideologin. Detta är tydligen svensk moralisk stormaktspolitik i praktiken. Varför reagerar mig veterligt inte någon journalist och heller inte någon svensk politiker mot denna stöld av svenska skattemedel och hur dessa använts? Jag tar mig för pannan.

***

Antalet “utanförskapsområden” har ökat väsentligt. Debattens vågor går höga. Hur ska man bryta utanförskapet? Den ena experten och politikern efter den andra förkunnar hur det ska gå till. Vanligtvis är det frågan om “ökade resurser”, “bryta segregationen” eller att inte “integrationen fungerat”. Dessutom utlovas, i vart fall från politiker, att man ska ta frågan på allvar. Det förvånar mig att de aldrig frågar dem som bor där om de vill “bryta sitt utanförskap”. Det kanske är så enkelt att dessa vill bo i sina områden och i sitt “utanförskap”?

Själv har jag åtskilliga gånger träffat och hjälpt svenskar som vill flytta utomlands. Vad som är gemensamt för dem är att de vill bo i områden som sedan tidigare är belamrade med svenskar. Aldrig har det uppstått någon diskussion om att dessa bosätter sig i utanförskapsområden, vare sig de flyttar till Thailand, Vietnam eller Spanien. Snarare har varje individ som flyttar nogsamt sett till att hamna i ett område där det redan finns svenskar. Träffar man dessa personer igen efter att de flyttat, har det aldrig uppstått någon diskussion om de lyckats integrera sig i Spanien, Thailand eller vart de nu flyttat. Att ställa den frågan till dem skulle närmast kännas fånigt och inget tyder på att de ens själva reflekterat över saken. Snarast är intrycket att de levt på som vanligt och aldrig haft någon annan avsikt.

Kanske det är så enkelt att alla som kommer från Irak, Afghanistan, Syrien och andra länder inte har tänkt sig något annat än att fortsätta som vanligt, bara att det i fortsättningen kommer att ske i Sverige. Kanske är det så enkelt att de lagar och normer man levt efter i sina hemländer kommer man att fortsätta leva efter även i Sverige. Kanske är det så enkelt att man helst av allt vill bo tillsammans med sina landsmän och tillsammans leva med den kultur man alltid levt med. Slutsatsen är kanske därmed så enkel att med en ökad invandring får vi ett ökat antal “utanförskapsområden”, bara därför att de som kommer, vill bo och leva i dessa. Har man dessutom sin inkomst eller en försörjning säkrad av det svenska samhället finns det väl knappast skäl att förändra detta. Eller har våra svenska “förståsigpåare” förväntat sig att dessa människor skall börja äta surströmming och dansa folkdans?

***

Vi styrs idag inte av något ämbetsmannaansvar utan av en ideologi. Detta har många fördelar. Du kan klassa dem som är emot denna goda ideologi som onda rasister, homofober, sexister etc. Därför behöver du, om du tillhör etablissemanget, heller aldrig lyssna på logiska invändningar och kritik, eftersom sådant kommer från de onda. De är ju emot de godas ideologi och har inte den rätta värdegrunden. Det är samtidigt viktigt att inte definiera denna goda ideologi närmare, eftersom vi dels då kan ifrågasätta den och dels, och kanske främst, den då förlorar sin carte blanche-karaktär som maktmedel. Det är ju genom den du kan dreva, avsätta och skända motståndare. Titta bara på SD, Markus Birro och Nya Tider. Det kan ges otaliga exempel.
Du kan heller aldrig bli avsatt för inkompetens eller misskötsel, eftersom all kritik kommer från de onda, det vill säga de som inte har rätt ideologi. Säger en ämbetsman eller politiker högt att han eller hon har den rätta värdegrunden, blir den personen omöjlig att avsätta. Det skulle ju betyda att kritikerna är värda att lyssna på och kan ha rätt i sin kritik.

***

Den feministiska regeringen kämpar ju för, eller uppger sig kämpa för, utsatta grupper i samhället, som invandrare, kvinnor och HBTQ-folk. Detta ger dem rätt att omprogrammera populasen, för att få bort rasism, homofobi och den patriarkala strukturen, den vite mannens förtryck. Vid varje kritik eller opposition. Därför angeläget att peka ut kritikern som en person som vill ha ett sexistiskt, främlingsfientligt, homofobt samhälle. Offergrupperna invandrare, kvinnor och HBTQ är bufferten de alltid skjuter fram, när makten kritiseras. För det handlar om makt. Det borde vara uppenbart för var och en som prövat och upptäckt att logik och information är som att hälla vatten på en gås.

***

Paradoxalt är att det antirasistiska samhället nu skapat äkta rasistiska känslor med en avoghet mellan ”raser” definierad av skräniga ungdomsflockar från förorten och hukande svenskar från de vita isolaten. Dessa ”rasistiska känslor” är ett naturligt svar på den uppkomna intressekonflikten mellan svenskar och invandrare. Beteendet som dessa ungdomsflockar (liksom stenkastarna) visar är ett naturligt manligt beteende att skydda sin grupp och befästa den nya geografiska platsen. De svenska männen är kastrerade av den feministiska regeringen som visar en generell handlingsförlamning och inkompetens. Det enda de kan är att förskingra (i huvudsak den vite mannens) skattepengar och kvotera in en ökad inkompetens.

***

Nu i natt har det varit skjutningar i Malmö igen. Är det inte där de kriminella försöker ta kål på varandra, så är det i Göteborg eller Stockholm. Sverige är ett land där brottsligheten börjat löpa amok. Till en del beror det nog på att polismakten är helt under isen. Det som kommer att ske är att folk tvingas till att skipa rättvisa på egen hand. Att fotbollsfirmorna attackerar de marockanska gängen i Stockholms city riskerar att bara bli en försmak av det som väntar. Nu är det ju förbjudet för vanligt folk att ha vapen. Även om statens våldsmonopol inte fungerar, så får medborgarna inte beväpna sig. Till skillnad från USA blir Sverige ett land där bara de kriminella skaffar sig vapen. Sverige är nämligen ett feministiskt land och är det något som kvinnor tar avstånd från så är det våld. Allt våld!

***

Jag ser också att du hade tagit med min analys om ”högerextremism” i en artikel där du publicerat kommentarer från läsare. Det var kul att få komma med. I efterhand undrar jag dock om man inte hellre borde kalla vänsterextremister för oikofobiska (eller internationalistiska) vänsterpartier och ”högerextremister” för xenofobiska (eller nationalistiska) vänsterpartier. Ja, eller något liknande.

En av få politiker som förstått hur landet ligger är faktiskt Anna Kinberg Batra, som i SVT:s program från Almedalen placerade Jimmie Åkesson till vänster om Socialdemokraterna. OK, det var kanske inte helt rätt, men Sverigedemokraterna kan sägas ha hämtat sin politik från sossarnas och moderaternas partiprogram som de såg ut för cirka 25 år sedan (bland annat med en ganska restriktiv invandrings- och flyktingpolitik).

Det är alltså inte Sverigedemokraterna som är ett extremistiskt parti utan merparten av Sjuklövern som har gått mot att bli extremistiska. Men så har ju också identitetsvänstern (F!, Mp, V och stora delar av S), klasskampsvänstern och nyliberalerna/tokliberalerna/globalistliberalerna (C, L och delar av M) ersatt de gamla liberalerna och de socialkonservativa partierna. Det är väl bara vindflöjelspartiet Liberalerna, som man någorlunda känner igen.

***

Lyssnade nyss på en diskussion i Aktuellt mellan Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk, och Henrik Arnstad. En märklig tillställning. Arnstad anklagade Nya Tider för att vara nazister och att deras åsikter och politik skulle leda till ett utrotande av judar, och då tydligen även i Sverige. Han hänvisade till nazisternas utrotande av sex miljoner judar under andra världskriget. Det mest antisemitistiska som förekommit i Sverige under senare tid är hur dessa behandlats i Malmö, av stadens muslimer. Detta har lett till att flera tydligen lämnat, eller i vart fall övervägt lämna Sverige och Malmö. Fenomenet har till och med väckt uppståndelse och reaktioner i USA. Snacka om att Arnstad är ute och cyklar!

***

Jag började morgonen med TV :s nyhetsmorgon, vilket man egentligen borde undvika. Tilde de Paula sitter med rosiga kinder och refererar inslag om det “mångkulturella Sverige” och visar olika exempel på detta. När man kommer till nyhetsförmedlingen får vi ett inslag om USA:s bombningar i syrienkriget, följt av ett referat av reportern på plats. Nästa inslag var från Manhattan i USA där det exploderat en bomb. I inslaget intervjuades en boende. Naturligtvis en händelse av vikt. Sedan nämndes närmast i förbifarten att det under natten skett bilbränder i Malmö, Simrishamn och Helsingborg. Bilar hade brunnit i Örebro också men det nämndes överhuvudtaget inte. Några intervjuer av boende fanns inte och någon reporter på plats fanns naturligtvis inte heller. Att vi skulle fått ett seriöst och genomarbetat inslag om vad som pågår runt om i vårt eget land, och som visar på en anarki och närmast krig mot samhället, det passar naturligtvis inte in i bilden av Sverige som ett “mångkulturellt paradis”.

Redigerat och återgivet av Karl-Olov Arnstberg

Utskriftsvänlig PDF-version

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.