Reaktioner på Trump och en del annat

crisis
Först en pärla. Det är en man som särskilt retar sig på Henrik Schyffert, som han betraktar som en hycklande svinpäls. Till honom skrev han nedanstående mail och förklarar för mig: ”Mitt beundrarmail riktigt dryper av ironi och groteska överdrifter men denne så kallade komiker – som inte borde vara främmande för just ironi – fattar inte ett smack och tackar så mycket för ett hjärtevärmande brev. Tala om att hälla vatten på en gås! ”
Observera Henrik Schyfferts svar.

Hej Henrik!
Du har startat något mycket viktigt! Att sänka Grand Hotells betyg efter deras omdömeslösa lokaluthyrning kan bara vara början. SD:are ska behandlas som det pack de är. Affärer som ägs av denna ohyra ska märkas med lämplig symbol (partiets blåsippa är för mesig – en äcklig bajskorv vore bättre) och ohyran själv ska ha påsydda ”bajskorvar” på kostymerna. Endast så kan vi anständiga människor säkerställa att vi inte – av okunnighet – handlar i deras affärer eller låter våra barn leka med deras.
Offentliga toaletter bör förses med skyltar med överkryssade ”bajskorvar” för att säkerställa att inga orena gör sina tarvliga behov där. SD:are är ju vår motsvarighet till muslimernas dhimmis: en tredje klassens medborgare. Tyskarna kunde det där på 30-talet med sitt ”Berufsverbot”. Det skulle vi behöva tillämpa för SD:are inom offentlig verksamhet. Media, public service och ni välsignade artister är ju redan SD-fria men det finns många andra områden som skulle behöva en grundlig genomlysning. Advokaten Ann Ramberg har insikten: hon protesterade ju som bekant mot att folk med SD-bakgrund kunde verka som nämndemän inom rättsväsendet.
Jag tror att väldigt, väldigt många är trötta på den flathet som myndigheterna visar mot dessa brunråttor. Och jag blir väldigt inspirerad av sådana som du, som visar civilkurage och vågar ta bladet från munnen. Gudarna ska veta att det måste kosta på för dig, som också har andra viktiga uppgifter att utföra.
Jag trollar en del på främlingsfientliga sidor och ser nu på flera ställen att man ilsknat till och rent ut uppmanar sina sympatisörer att själva börja tillämpa Grand Hotell-plojen eller värre: bojkott av lokaler där särskilt antirasistiska artister uppträder eller våra partier har sina partidagar, vuvuzelor vid våra torgmöten, mailbombning av företagare och myndigheter som anlitar genusvetare eller Rättviseförmedlingen etc etc. Typiskt att man ens kan tänka sig att ta till sådana nazistiska och fascistiska metoder! Näthatet breder ut sig och inte ens ni artister är längre fredade. I de högerextrema kretsarna har man verkligen ingen skam i kroppen.
Stå på dig, Henrik! Vi behöver dig som rakryggad förebild.
Med vänlig hälsning
XYZ

Henrik Schyffert svarade: Tack för snällt brev XYZ. Det värmer!

***

Jag är så lycklig idag. Jag trodde inte det skulle bli sant. Jag har lyssnat på rätt många av Trumps tal; har inte svenska och amerikanska journalister det? Mycket trevlig stund av skadeglädje och kaffe framför tv:n i morse – att se alla tappade hakor. Mindre roligt att höra deras problemsökningar. Deras egna problem alltså. Jag är ännu mer anti-Hillary än jag är pro-Trump. Hon är totalt livsfarlig, född lögnare, bottenlöst girig och därför totalt oberäknelig – samt skräckinjagande fri från empati. Att hon kunnat kandidera med alla brott hon har begått är en gåta. Detta får svenska media till att ”Trump ska bura in henne om han vinner”.

***

Måste erkänna att jag njutit i dag. Det har varit underbart att vakna upp vid 7-snåret till panikartade röster i radion och tv:n om prognostiserad vinnare i USA. Sorgen gick närmast att ta på, behovet av posttraumatiskt stressyndrom-terapi rakade i höjden på alla nyhetsredaktioner i landet. Nu lär det inte vara att USAs blivande president är äldst av USAs alla 45 presidenter som stör utan snarare att killen är, ja populist, alltså populär hos de enkla, de utan kontaktnät bortom inavelns breddgrader. Som politisk kommentator kan jag med säkerhet fastställa att Vita Huset blir hetare än på mycket länge, sådana snyggingar hittar man annars blott hos pyjamaskillen Hefner. En sann feministisk regim borde protestera av ren princip. Kanske kan vi sända Margåå till Washington för att bränna behå eller åtminstone sätta ner klackarna i gräsmattan deras, innan Putin och Trump gör gemensam sak och avskaffar minoriteter såväl som kvinnor, Sverige och klimatet.

***

Med tanke på reaktionerna från det svenska etablissemanget på Trumps seger i USA är det väl risk för att värdegrundsarbetet här hemma kommer att nå nya höjder. Man är sannolikt djupt oroad för att också svenskarna ska välja fel nästa gång. Jag skulle tro att indoktrineringen i skolorna kommer att ta ny fart och häxjakten på oliktänkande inom den offentliga sektorn att intensifieras. Och jag undrar om man inte kommer att försöka förbjuda SD. Det borde väl finnas någon mera långsiktig tanke bakom Löfvens påstående att SD är ett nazistiskt parti?
Tydligen var det också viktigt att tala med barnen om Trump. Någon psykolog i Umeå hade uttalat sig om att man måste ta barnens oro på allvar och prata med dem. Man kan ju undra varför barn över huvud taget skulle ha något intresse av vem som blir president i USA, och vem eller vilka det är som sprider oro. Allt är totalt bisarrt. Jag har folk på mitt arbete som är i ”chock”. Vuxna människor som uppenbarligen är så indoktrinerade att de inte klarar av en självständig tanke.

***

På frugans jobb var man i chock, och en chef diskuterade det ”svåra läget” på morgonmötet. Man tror inte det är sant. 70% vill ha minskad invandring i Sverige, 25% sympatiserar med SD, och man har mage att ta ställning, å samtligas vägnar, mot en amerikansk president. Har folk ingen inre kompass?

***

Det är bara en tidsfråga innan vi har ett rent muslimskt parti i politiken, både lokalt och i Riksdagen. Samtidigt som KD kan vara på väg bort. Det verkar inte oroa de goda kristna Jönköpingsborna som fortsätter att leva i sin förljugna bubbla. 1999 träffade jag en imam som sa att ”vi ser Sverige som en mogen frukt som vi ska plocka, om femton eller femtio år”. Ser vi utvecklingen som skett hittills, ja då kommer denna profetia att uppfyllas. Islam tränger in överallt, muslimska ministrar, ”samvetsmuslimer” i alla partier, moskéer byggs och inrättas i väldig fart. Svenska samhället ger frikostiga bidrag till mängder av ”Kultur- och barnföreningar”, dvs föreningar för den islamska/muslimska kulturen, bönerum inrättas på skolor och arbetsplatser. Sedan beklagar politikerna sig för att det är dålig integration. Man ger ju en motsatt signal, signalen att leva kvar i sin invanda kultur. Detta skapar ett parallellsamhälle. Och Svensken sover vidare.
Kan erinra mig att för ca 15 år sedan hade jag en diskussion med en vän om invandringen och muslimer. Lite halvt på skoj sa jag att när muslimerna blir tillräckligt många kommer man organisera sig och bilda ett eget parti, vi är snart där med tanke på senaste 10 årens massinvandring av just muslimer. Muslimerna har ju redan idag påbörjat sin organisation eftersom flera muslimer finns i riksdagspartier, landsting och som kommunpolitiker. De får en gratis utbildning över hur det svenska politiska systemet fungerar under sin infiltration i redan befintliga partier osv. Inom 10 år kommer vi garanterat få se ett renodlat muslimskt parti i Sverige och då kan MP, V och Sossarna lägga ned. Då kommer kampen står mellan SD /M vs Muslimska partiet (MUP).

***

Etablissemanget i väst har verkligen en dålig sits, ett dåligt case. Därav de nära parodiskt fortsatta angreppen i media. Min tro, att krigshetsen mot Ryssland, miljöalarmismen, och kulturmarxismen har samma rot med syfte att kunna förtrycka opposition (hotet mot jorden och humanismen) och rättfärdiga sitt maktinnehav, börjar besannas.
Nu börjar även öststaterna dra sig åt Putin tillsammans med de nationella partierna. Varför behövs NATO nu, varför får vi inte diskutera relevansen med klimathoten, invandringen, feminismen, medias ständiga vilseledning etc.
Att dissa allt som människor egentligen gillar som det egna, kulturen, normal sexualitet, sammanhållningen mellan man och kvinna, försvaret av de egna jobbarna och andra mer utsatta och göra det som huvudpolitik är mycket märkligt.
Det är där offerpolitiken kommer in. På något sätt har man fått oss att tro att allt bra är orättvist och dåligt gentemot offergrupperna, vilket gett oss dåligt samvete, tystat oss samtidigt som media har sett en möjlighet att få vara bödel och maktens gunstlingar, den karriär, den roll de traktar mest efter.

***

Jag brukar fråga mina socialistvänner som väsnas om inkomstklyftor: Skulle ni säga nej till exempelvis 100.000 kr/mån? De brukar slingra sig och mumla om att ”det är ett sådant samhälle vi lever i… så ja”. Andra vidhåller att de skulle acceptera samma lön som alla andra. Om de avancerar till högre positioner inom några år, så har de inga svårigheter att accepterna löner som ligger bortåt 20.000 kr över det de sade sig nöja sig med. Hyckleriet dundrar.

Redigerat och återgivet av Karl-Olov Arnstberg

Utskriftsvänlig PDF-version

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.