Sista chansen att förskottsbetala för PRISET och få den fraktfritt till förmånspriset 190 kr

Gör så här: Betala in 190 kr till Plusgiro 463 33 86-0 och maila mig adressen dit boken ska skickas: koa@arnstberg.se

Författare: K-O Arnstberg (red.), Ingrid Björkman, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Kajsa Ekholm Friedman, Marika Formgren, Jonathan Friedman, Anna Hagwall, Jan Milld, Gunnar Sandelin och Jan Sjunnesson.

I PRISET berättar tolv av Sveriges mest kända och genomtänkta kritiker av massinvandringen om vad det kostar dem att stå upp för det egna landet och det egna folket – det självklara för de flesta folk i världens alla länder – men inte i Sverige. Här kallar överheten dem för främlingsfientliga, högerextrema och rasister, ja till och med nazister. Genom att protestera mot den katastrofala massinvand­ringspolitik som Sveriges både höger- och vänster­regeringar driver, visar för­fattarna att yttrandefriheten enbart gäller medlöparna. De ger bilden av ett land där många förstår vad som händer men är rädda och håller tyst. Protesterna sätter inte bara jobbet utan också äktenskap och familjer, kontakten med arbets­kamrater, nära vänner och släktingar på spel. Läs PRISET och se hur repressionen är satt i system. Möt i dessa berättelser en överhet som tappat verklighets­kon­takten och glömt sitt uppdrag att se till folkets bästa.

Läsarkommentarer:
Har nu läst boken till sista raden. Lysande! Jag känner igen raderna där du beskriver din relation till dottern. I mitt fall, jag har två döttrar. Den tidigare aggressiva attityden har falnat och ersatts av en milt överseende attityd gentemot mig och min uppfattning i det som jag kallar Sveriges ödesfråga.
Jag skall försöka få någon av mina anhöriga att läsa boken och största chansen finns kanske hos min fru som tjänstgör i trakten av XYZ. Hon verkar i en miljö vars budskap är ”locket på”. Jag kan tycka att våra respektive relationer till våra döttrar (utan att krypa under skinnet) är sorgesam, men jag tänker som varande 77 år, se till att leva så pass länge att sanningen kommer ikapp.
P S
I kapitlet av Ingrid Carlqvist, så blev jag aningen besviken på Ann Heberlein som jag följt på bland annat Ledarsidorna. Kanske även hon en ”vindflöjel”? Hörde just av min kusin i Skövde att Aschberg gråter ut i P1 då han fått mottaga diverse hot? Det kanske är hans tur nu, efter alla trakasserier han medverkat till?

***

Tack för att du kom ihåg och tog dig tid till att skriva en dedikation i de tre exemplar av din nya bok, som kom mig tillhanda i förrgår. Jag sträckläste boken omgående och gladde mig åt inläggen från olika författare. Det enda som gjorde mig nedstämd, var när jag läste brevet till din dotter i slutet av boken. Det måste vara en stor besvikelse för dig, att hon inte ser och uppskattar det oerhört stora arbete du lägger ned för att upplysa svenska folket om, vart vi är på väg med alla hycklarna i sjuklövern.
De två övriga exemplaren går till julklappar åt mina båda söner, som är 46 respektive 44 år. Jag hoppas att de ger dem en impuls att tänka rätt vid nästa val.

***

Igår dunsade ”Priset” ner på hallmattan! Tack för boken. Ser fram emot att ta in alla berättelser och sanningar om hur det är i Sverige att vara en tänkande person.

***

Har precis läst er oerhört tänkvärda bok, nonstop från pärm till pärm. Den boken kan man inte bara slå ihop och fortsätta med nästa dag. Det känns verkligen bra att få sina egna tankegångar verifierade av så kunniga personer. Man blir både glad och varm inombords över er mödosamma kamp för demokrati och yttrandefrihet och mot hyckleri och sanningsmanipulerande krafter.

***

Fick Priset igår. Har läst den nu, det är väldigt snabbt för mig, kunde inte slita mig från dessa starka skildringar. Jag blir bedrövad av vad ni får (fått) utstå, för era åsikter, i en demokrati med så kallad åsikts- och yttrandefrihet, fy fan för PK-elitens påhopp och förljugenhet. Har själv hoppats många gånger att detta är en mardröm som jag måste vakna ur, men nej tyvärr. Varför? Vad är motivet?
Att överge ett fantastiskt land som vi hade byggt upp, med ett flummsenario om ett multikulturellt samhälle i full skala, där alla slags kulturer går hand i hand (en utopi, galenskap) med ett leende på läpparna, tillsammans med djuren, som i Jehovas vittnes skrift Vakna, Har inget emot Jehovas Vittnen, bara som ett exempel. Har som du problem med en av mina två döttrar, ungefär som du beskriver ditt med din dotter, den andra säger inget, jag vet inte var hon står (snäll mot pappa) min son är nog på samma spår som jag. Blev starkt berörd av ditt brev på slutet till din dotter. Så tack KO för din bok, tack förstås till dom andra med, tack för att ni orkar kämpa för oss alla, för förnuftet.

***

Tack för denna unika bok – ”Priset!” Hoppas den blir en bestseller. En liten fråga: ”Sveket” – handlar den om din dotter eller om Sverige? Pendangen ligger nära. Hursomhelst – mitt djupt kända tack till dig och de övriga författarna. Det faktum att en av de inbjudna valde att hoppa av, visar ju också modet hos dem som vågade ställa upp. Priset för dem har varit högt – alldeles åt helvete för högt!

***

Hej! Har just läst ut Priset. Vill bara berätta att jag blev väldigt berörd, speciellt av din egen berättelse. Så sorgligt och ”kafkalikt” att vi haft den här utvecklingen i Sverige och det allra värsta är kanske att så många ännu inte förstår/vill förstå eller veta – trots gruppvåldtäkter, skjutningar och allt annat elände. Hur har vi hamnat här och vilka är ansvariga är väl frågor som var och en borde börja ställa sig och söka ärliga svar på.

***

Har fått den och redan läst den. Den individuella friheten har ett pris även i vår tid. Man tycker och säger inte ostraffat vad man anser riktigt. Men det är en skyldighet, inte minst   från dem som har kännedom om missförhållanden och förmåga att formulera detta i ord, att tala ut. Det är ytterst en fråga om moral men kräver förvisso mod. Belöningen är att kunna stå ut med och respektera sig själv.  Min tro är att detta snarare stärker immunförsvaret än försvagar det. I så måtto fördubblas belöningen.

***

Maktens propaganda går djupt, vem trodde på 70-talet att proggarna och alla vänstertroll skulle bli maktens lydiga boskap men nu är vi där. Alla Palestinasjalar och näbbskor till trots sitter de nu i olika kommunala nämnder och utskott och följer partipiskan stenhårt och inbillar sig att de gör något gott. Att ta ett arbete i näringslivet var det aldrig tal om, där krävs det kompetens. Detta förhatliga ord som bara står i vägen för Shangri-La. Det är samma sak överallt i Sverige, barnen ska ägas och programmeras av staten, du förstår inte pengars värde så vi tar hand om din ekonomi. Utbildningen är en djävulsk soppa av politiskt korrekt genusförgiftad värdegrundsinfekterad mischmasch av extremvänsterteorier som har visat sig vara utopiska pipdrömmar sammanställda av lågpresterande kretiner utan någon som helst värde för mänskligheten. Allas lika värde, den bärande principen i PK-sektens förvirrade värld, innebär att ingen är värd någonting alls, alla är utbytbara enheter utan varken personlighet, potential eller kommer ge bestående minnen i mänsklighetens historia. Där är vi nu, identitetslösa embryon färdiga för programmering av bidrottningens drönare via MSM, Facebook, Instagram och andra sociala media där statens och överstatens agenter ser till att eliminera fritt tänkande och agerande. Äntligen har Nirvana anlänt, befolkningen sover sina programmerade drömmar. Kanske var Matrix inte en fantasi, en dystopisk skildring av en ondskefull värld där vi människor bara är framodlade proteinlivsmedel utan verklighet?

***

Jag kan inte göra annat själv än att rösta, prenumerera på någon nättidning, köpa någon bok osv. Hela släkten tar avstånd från mig … Jag jobbar mest mot kommuner och minsta lilla antydan till att jag inte ”tänker rätt” skulle innebära att jag förlorade mina kunder. Vi har långt gångna realistiska planer på att emigrera. Det är väl ungefär det boken handlar om antar jag. Blir intressant julläsning

***

Har nu läst boken Priset och är skakad. Trodde jag insåg hur det var ställt i landet, men detta är ju som i forna DDR. Skrämmande läsning.  Berättelserna var ju samtliga om förlorade uppdrag och arbeten, vilket är illa nog, men några av er blev väldigt personliga. Julia Caesars berättelse var gräslig. Vilken utsatthet med sådan förföljelse. Man hade kunnat tro att det var unga gangsters som jagade henne, men det var ju journalister. Man tror knappast att det är sant.
Men din personliga berättelse om din dotter fick mig att nästan gråta. Så sorgligt. Och tyvärr blir detta vanligt att de unga stöter bort sina föräldrar och det kan räcka med en åsikt om invandringen, så kommer rasiststämpeln direkt. Min svägerska som bor i Malmö har synpunkter och säger till sin 35-åriga dotter att hon inte vill bo i ett muslimskt land, dessutom har det ju hänt en hel del även i Malmö. Rasist! Säger dottern. Min ena väninna som bor i Göteborg, precis som jag, har samma åsikter; att det räcker nu, kallas också rasist av sin son och sonen tar avstånd från henne. Rasiststämpeln har allt svartare bläck.

Karl-Olov Arnstberg

Utskriftsvänlig PDF-version

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.