Bloggläsare augusti 2018


Universitetens har gjort ett stort misstag genom att släppa in aktivistdiscipliner som genusforskning och mångkultur. Men även traditionella ämnen som sociologi, pedagogik, psykologi, antropologi och etnologi är svårt drabbade. De dödar universiteten. När universiteten inte längre är trovärdiga med sitt påstående om att leverera objektiv kunskap, kommer de att dö. Dels sker det genom att de som vill syssla med riktig kunskap överger dem, dels sker det genom att anslagen kommer att sina. Ingen vill betala för en ideologiproduktion som bedrägligt utger sig för att vara kunskap.

***

Jag vill rikta er uppmärksamhet på att Herren manat Lars Enarson, Nya Korskyrkan, Boden, att stödja Sverigedemokraterna. Enarson har meddelat detta på youtube, senast i ett inlägg från 5 aug: DET ÄR SEGER! Gud och valet, Kjell Sjöberg, Ulf Ekman, islamismen och nazismen. Enarson ska åka på turné inför valet och be om en regering med SD, Kd och moderaterna och tycks ha kristna kompisar som också ställer upp och innerligt hoppas på ett positivt bönesvar.

***

Ett exempel på godhetsnarkomani: För åtminstone fem år sedan uppmärksammades lilla Finspång för att ta emot ovanligt många ”flyktingar”. Politikerna fick då frågan varför man gjorde det? Svaret blev: ”För att rädda världen!” Bisarrt, tyckte jag redan då. Är det ”the deep state” som givit order, med hot om repressalier, att införa globalismen?

***

Övertygelsen om Pride sitter kanske inte så djupt hos Försvarsmaktens generaler men är karriärfrämjande. Vad jag hört av en överstekollega så var det regeringen som för några år sedan via försvarsdepartementet uttryckte ”önskemål” om att Försvarsmakten på något sätt skulle delta i manifestationerna för att ”vara med i tiden.”
Önskemålet från departementet behandlades som en order, vilket det också var. Numera vågar man inte avstå för att inte riskera en explosion av homofobmedaljer och sådant ser ju inte bra ut i media.
Men det mullrar i de djupa leden.

***

Jag är en gammal man som gjorde värnplikten under kalla kriget i början på 1960-talet. Vi var väl kanske inte ens då rustade för att kunna stå emot en stort upplagd rysk invasion någon längre tid, men vi soldater var åtminstone väl övade och motiverade att strida med de vapen vi hade. Men vad som hänt med vårt försvar sedan dess är förfärligt!
Vad skall vi ha det till? Lägg ner skiten och lägg miljarderna på slukhålet invandringen istället! Litet pengar blir då kanske över till det som man skulle kunna tänka sig att våra skatter är avsedda att gå till. Så demoraliserad som försvarsmakten är, så kommer ingen ändå att våga ge order om att trycka på avtryckaren på de vapen vi köpt för dyra pengar. De 10 miljarder (de är ändå bara småpotatis i jämförelse med vad invandringen kostar), som vi i dagarna fått höra att de amerikanska luftvärnsrobotarna kostar, kan man ju se som en liten försäkringspremie för att amerikanarna skall komma och hjälpa oss om vi skulle bli angripna.

***

Märk att människans ”utsläpp” av CO2 utgör tre (3) procent av alla CO2-utsläpp. Naturliga ”utsläpp” står för 97 procent. Vän av ordning frågar sig givetvis varför de 97 procenten saknar betydelse, medan de tre procenten betyder allt.

***

Igår råkade jag höra en snutt ur Vetenskapsradion. Det handlade om cement (!). Framställning av cement frigör koldioxid. Politiskt korrekta uttalanden gjordes. Såvitt jag vet handlar cementframställning om att man med värme driver ut koldioxid ur kalksten (kalciumkarbonat) och får kalciumoxid. När man sedan använder cementen och gör betong, tar den veterligen upp koldioxid och återbildar kalciumkarbonat. Om detta sades inget. Givetvis.

***

Nu har ni möjlighet att hänga ut mig. Jag är medlem i AFS sedan ett par månader. Jag är alltså rasist och har helt fel värdegrund. Jag är en ond människa och behöver hängas ut och bli av med mitt jobb som konsult på ingenjörsfirman XYZ i Stockholm. Jag hatar troligen min egen son som har chilenskt blod i sina ådror. Jag har inget existensberättigande. Min chef skulle troligen sparka mig omgående om han visste att jag är medlem i AFS. Ta nu chansen att göra en samhällsbyggare arbetslös. Skulle vara skönt att leva på staten framöver. Jag kan ju bli kriminell istället och bidra till framtidens samhälle. Blev faktiskt fotograferad av er i våras. Härliga långa kameralinser ni har må jag säga. Det är fantastiskt hur jag som svensk medborgare blir fotograferad av er när jag kritiserar dagens korrupta politiska maktelit som drivas av personlig vinning, istället för att vara samhällsbyggare. Jag saknar ord.

Ett tips! Ta kort på var fjärde svensk ni möter på gatan. Sannolikheten att ni får en bild på en sådan som jag är otroligt stor. Ni vet väl att var fjärde vuxen är superrasist, har sjukt felaktig värdegrund och därför omgående borde bli uppsagd från sitt jobb. Tråkigt att det blir lite si så där med skatteintäkterna då. Men skit i det. Det är ju för en god gärning och allt löser sig nog med tiden. Förresten, har ni kontaktat min arbetsgivare? Jag börjar jobba på måndag men är gärna ledig tills jag stupar som ett svin med sjuk värdegrund.

***

Det här med att lägga straffskatt på folk som storhandlar med bilar för att pressa fram att de istället storhandlar med lådcyklar visar naturligtvis vad Mp egentligen är för parti. Bilen är naturligtvis för dom en symbol för den heteronormativa familjen, som därför skall fasas ut. I en av Kvartals intervjuer där man delar in väljarna i “pessimistiska någonstansare” o.s.v nämns att deras undersökningar visar att SD-anhängarna har betydligt mer kontakter med invandrare än exempelvis etablissemanget på Södermalm har, där segregationen är större. Ingen har naturligtvis orkat göra en djupanalys av Miljöpartiet, av vilken det skulle framgå att i deras värld existerar inga landsgränser, “alla har rätt till allt”, utvisningar skulle inte förekomma ( för vem har mer rätt till Sverige o.s.v ). Man skiljer sig inte i grundläggande frågor på många punkter från Fi.

***

Relativt lugnt i Bredäng hittills i år (sen gängledarna för Bredängsnätverket blev ihjälskjutna och Turkiska föreningen flyttade). Det har dock varit lite stök i Bredängs centrum med skottlossningar, nedbrända restauranger och diverse annat, så något paradis är det inte.

För tio år sedan var det ytterst ovanligt  med burka/niqab etc, men idag syns det överallt.
Då fick jag även följande fråga från en sekulariserad muslim: ”Varför släpper Sverige in alla dessa religiösa muslimer? Det är samma folk som vi flydde ifrån. Vart skall vi nu fly?”

***

Den viktigaste anledningen till att SD och Alternativmedia fått så stort inflytande beror på att statsteve och gammelmedia medvetet förvanskat och undertryckt obehagliga fakta. Media klarar inte marxtestet: ”Do you believe what I say or what you can see with your eyes”. Om SD får över 20 procent i valet borde de ge ett pris till DN och Peter Wolodarski. Med sin agendajournalistik är han Sveriges ledande desinformatör. Att Patrik Oksanen i sin nyutkomna bok ”Skarpa Skärvor” därför försöker göra DN till en guldstandard för faktabaserad journalistik är löjligt.

Utvalt och något redigerat av Karl-Olov Arnstberg

Utskriftsvänlig PDF-version

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.