Ny statistik: Sverige fortsatt extremt

asyl_jan_aprilHär kommer uppdaterad nordisk asylstatistik som en påminnelse om vilken lögn det är när politiker och media påstår att det inte går att styra flyktingströmmarna:

Våra nordiska grannländer lyder under samma konventioner och har utlänningslagar som liknar de svenska. Men medan 81.300 sökte asyl i Sverige under 2014 sökte 3.600 asyl i Finland (Danmark respektive Norge mellan 10 -15.000 var).

Under årets första fyra månader var proportionerna likartade. Mellan januari och april sökte drygt 17.000 asyl i Sverige medan det rör sig om 1.300 i Finland, 1.500 i Danmark och 2.200 i Norge. Tre gånger så många söker asyl i Sverige som i övriga nordiska länder TILLSAMMANS!
Siffrorna fördubblas sedan ungefärligen med den påföljande anhöriginvandringen.

Sverige sänder till skillnad från andra länder ut signalen: ”Kom hit!”. Och ju fler som kommer, desto fler vill komma efter. Hur vore det om media och politiker diskuterade vår extrema och självdestruktiva asylpolitik istället för att mörka den, demonisera dess kritiker och försöka uppfostra resten av EU?

Gunnar Sandelin

pdficon_large Utskriftsvänlig version

Alla texter är © på denna blogg. Det är tillåtet att sprida texterna under förutsättning att ni alltid länkar till källan här på bloggen.