Det stora bedrägeriet, anmäl dig före den 9 maj.

Lördag den 19 maj är alla Swebbtv´s supportrar välkomna till nästa möte om det stora bedrägeriet som pågår i Sverige och som handlar om 1000-tals miljarder som omfördelas inom Sverige. Och vad värre är, vi riskerar förlora kontrollen över det mest värdefulla vi tillsammans äger: vårt land.

Mötet är en fortsättning på det inledande mötet vi hade med över 100 deltagare den 22 mars i centrala Stockholm. Många av er har säkert också sett inspelningen därifrån.

Deltagande i mötet den 19 maj kostar 295 kr vilket är självkostnadspris för lokal och enklare förtäring. Det äger rum i centrala Stockholm mellan kl 10.00-16.00 och då kommer olika personer förklara vad detta bedrägeri handlar om, vilka bedragarna är och vad konsekvenserna av allt ihop är. Du som själv har något att delge kan kontakta oss på mail om detta i god tid före mötet. Se även inspelningen från den 22 mars om du inte redan har gjort det

För att anmäla dig: skicka namn, adress och telefonnummer i ett mail till info@swebbtv.se samt 295 kr till Swish 070-225 9989 eller till Svensk Webbtelevision bankgiro 147-0558.

Om det finns någon som vill sponsra en lunch med sittande bord och servering går det bra att kontakta oss om detta.

Vi i Sverige är som ett fiskstim som simmat i fel riktning de senaste decennierna. Vi behöver vända riktning. Det mest effektiva sättet att få detta att hända är genom avslöjande av de bedragare som leder oss fel och som skapat en mängd problem i vårt land. Vi borde använda vår berömda konsensuskultur och reda upp alla problem med samma effektivitet som vi har haft för att skapa dem.

Välkommen med din anmälan före den 9 maj.